Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Biopolymer Engineering in Food Processing (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
416
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
23.6 x 15.7 x 3.3 cm
Peso
0.84 kg.
ISBN
1439844941
ISBN13
9781439844946

Biopolymer Engineering in Food Processing (en Inglés)

Telis, Vania Regina Nicoletti (Autor) · CRC Press · Tapa Dura

Biopolymer Engineering in Food Processing (en Inglés) - Telis, Vania Regina Nicoletti

Libro Físico

$ 290.77

$ 447.34

Ahorras: $ 156.57

35% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 100 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Jueves 13 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Biopolymer Engineering in Food Processing (en Inglés)"

Due to their unique properties and ability to interact with other food components, biopolymers have traditionally played a major role in food processing. Biopolymer Engineering in Food Processing explores processing technology associated with biopolymer applications and discusses both operational and economic aspects.Following an overview of biopolymer applications and their functionality in different processes, the text examines: Production routes, availability, costs, and physicochemical properties of commercial biopolymers Rheology of biopolymer suspensions, how concentration and shear may affect their flow behavior, and their response to pressure losses and heat transfer during flow Effects of food processing and storage conditions on the viscoelastic and textural properties of food gels Mechanical and mass transfer properties of films and coating produced from biopolymers, composites, and nanocomposites The use of biopolymer coatings to reduce oil uptake during deep-fat frying of foods and in modified atmosphere storage of foods The book also explores the application of biopolymers in separation processes for recovery of biocompounds. It discusses biopolymer behavior during thermoplastic extrusion and the response of certain cereals and snacks to extrusion operating parameters. Finally, it reviews engineering aspects of biopolymers used as drying aids in spray-drying and freeze-drying of fruit juices and pulps and discusses biopolymers used as cryoprotectants in food freezing.A comprehensive source of scientific and technical information for those involved with process design and research and development, the book is also an ideal reference for academic researchers and undergraduate and postgraduate students.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes