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portada Cook with Joan Roca: Step-By-Step Preparation and Cooking Techniques (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.8 x 19.0 x 3.0 cm
Peso
1.45 kg.
ISBN13
9781911667414

Cook with Joan Roca: Step-By-Step Preparation and Cooking Techniques (en Inglés)

Joan Roca (Autor) · Grub Street Cookery · Tapa Dura

Cook with Joan Roca: Step-By-Step Preparation and Cooking Techniques (en Inglés) - Roca, Joan

Libro Nuevo

$ 47.70

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  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 21 de Mayo y el Miércoles 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Cook with Joan Roca: Step-By-Step Preparation and Cooking Techniques (en Inglés)"

Cook with Joan Roca teaches step-by-step, with over 2,000 photographs, the main techniques for preparation, cooking and preservation of foods. He also explains the essential basics and foundations of culinary skills. It is a small culinary encyclopedia.This book shares twenty-five years of professional knowledge in an easy, visual and educational manner: boiling, frying, curing, pickling, blanching, marinating, grilling, smoking, and many other essential techniques that you can put into practice with a selection of easy, delicious recipes. This is a definitive guide to the secrets of cooking.The book demonstrates every aspect of cookery: how to organize the weekly shop, the basic tools, the essential cuts, taking care of food, seasonal products, tricks and advice to optimize your cooking and the best way to conserve ingredients, plus a selection of simple recipes that put all the techniques described in the book into practice.In these pages one of the world's greatest chefs teaches you everything you need to know to become a truly accomplished culinary professional.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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