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Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs: Recipes & Techniques for Preserving Protein-Packed Foods (en Inglés)
Karen Solomon (Autor)
·
Storey Publishing, LLC
· Tapa Blanda
Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs: Recipes & Techniques for Preserving Protein-Packed Foods (en Inglés) - Karen Solomon
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Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
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Miércoles 12 de Junio y el
Viernes 21 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Cured Meat, Smoked Fish & Pickled Eggs: Recipes & Techniques for Preserving Protein-Packed Foods (en Inglés)"
Easy to grab and satisfying to eat, preserved proteins go way beyond jerky. Food preservation teacher and cook Karen Solomon teaches you how to smoke, pickle, salt-cure, oil-cure, and dehydrate a variety of meats, dairy, fish, eggs, and other proteins economically and at home. Fifty-six creative recipes highlight the range of specialty foods that you can make yourself with these techniques, including smoked salmon, pickled beans, cured sardines, brined cheese, duck breast prosciutto, and, of course, beef jerky (eight varieties!).