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portada Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
534
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780323917391
N° edición
1

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy (en Inglés)

Laura E. Healy (Ilustrado por) · Academic Press · Tapa Blanda

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy (en Inglés) - K. Tiwari, Brijesh ; Healy, Laura E.

Libro Físico

$ 215.94

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy (en Inglés)"

Future Proteins: Sources, Processing, Applications and the Bioeconomy presents sources of alternative proteins and the novel processing technologies associated with these new proteins, including their vast food and non-food applications and their contributions to the circular economy that ties them together. Broken into three sections, chapters focus on alternative proteins including cereals, legumes and pulses, fungi, seafoods, insects, and others before assessing novel production technologies and alternative protein applications. Through the use of content features, specifically definitions, case studies, recent developments, data, and methods, this reference assists readers in understanding how to apply current knowledge and techniques to their research. This book is intended for any stakeholders involved in the alternative protein industry as it provides a clear and comprehensive review of the industry. It will be of interest to food scientists, technologists, food industry personnel, academics and graduate students researching this and related topics.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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