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portada My America: Recipes From a Young Black Chef: A Cookbook (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2022
Idioma
Inglés
N° páginas
304
Encuadernación
Tapa Dura
Dimensiones
25.7 x 20.3 x 2.5 cm
Peso
1.32 kg.
ISBN13
9780525659600

My America: Recipes From a Young Black Chef: A Cookbook (en Inglés)

Kwame Onwuachi (Autor) · Joshua David Stein (Autor) · Knopf Publishing Group · Tapa Dura

My America: Recipes From a Young Black Chef: A Cookbook (en Inglés) - Onwuachi, Kwame ; Stein, Joshua David

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "My America: Recipes From a Young Black Chef: A Cookbook (en Inglés)"

A BON APPETIT BEST BOOK OF THE YEAR - What is American food? In his first cookbook, Kwame Onwuachi ("the most important chef in America" --San Francisco Chronicle), the acclaimed author of Notes from a Young Black Chef, shares the dishes of his America; dishes that show the true diversity of American food. "A must-have for anyone who wants to be a better cook. Each recipe is an insight into Kwame's family, travels, and time spent in some of the best kitchens in the world." --David Chang Featuring more than 125 recipes, My America is a celebration of the food of the African Diaspora, as handed down through Onwuachi's own family history, spanning Nigeria to the Caribbean, the South to the Bronx, and beyond. From Nigerian Jollof, Puerto Rican Red Bean Sofrito, and Trinidadian Channa (Chickpea) Curry to Jambalaya, Baby Back Ribs, and Red Velvet Cake, these are global home recipes that represent the best of the patchwork that is American cuisine. Interwoven throughout the book are stories of Onwuachi's travels, illuminating the connections between food and place, and food and culture. The result is a deeply personal tribute to the food of "a land that belongs to you and yours and to me and mine."

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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