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portada The Forager'S Calendar: A Seasonal Guide to Nature’S Wild Harvests (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2020
Idioma
Inglés
N° páginas
400
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9781781256220

The Forager'S Calendar: A Seasonal Guide to Nature’S Wild Harvests (en Inglés)

John Wright (Autor) · Profile Books · Tapa Blanda

The Forager'S Calendar: A Seasonal Guide to Nature’S Wild Harvests (en Inglés) - John Wright

Libro Nuevo

$ 19.65

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Ahorras: $ 18.43

48% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 13 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Jueves 13 de Junio y el Martes 25 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "The Forager'S Calendar: A Seasonal Guide to Nature’S Wild Harvests (en Inglés)"

'He writes so engagingly that it's hard to imagine that actual foraging can be more attractive than reading his accounts of it. ...[This book] is a treasure. It is beautifully produced, designed and illustrated.' - John Carey, The Sunday TimesWINNER OF THE GUILD OF FOOD WRITERS AWARD FOR FOOD BOOK OF THE YEAR 2020WINNER OF WOODLANDS AWARDS BEST WOODLAND BOOK OF THE YEAR 2020Look out of your window, walk down a country path or go to the beach in Great Britain, and you are sure to see many wild species that you can take home and eat. From dandelions in spring to sloe berries in autumn, via wild garlic, samphire, chanterelles and even grasshoppers, our countryside is full of edible delights in any season.John Wright is the country's foremost expert in foraging and brings decades of experience, including as forager at the River Cottage, to this seasonal guide. Month by month, he shows us what species can be found and where, how to identify them, and how to store, use and cook them. You'll learn the stories behind the Latin names, the best way to tap a Birch tree, and how to fry an ant, make rosehip syrup and cook a hop omelette.Fully illustrated throughout, with tips on kit, conservation advice and what to avoid, this is an indispensable guide for everyone interested in wild food, whether you want to explore the great outdoors, or are happiest foraging from your armchair.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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