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portada Dry Aging Meat at Home: A Complete Guide for dry Aging Beef, Duck, Game, and Other Meat (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.4 x 15.2 x 1.0 cm
Peso
0.23 kg.
ISBN13
9781580801799

Dry Aging Meat at Home: A Complete Guide for dry Aging Beef, Duck, Game, and Other Meat (en Inglés)

Warren R. Anderson (Autor) · Burford Books · Tapa Blanda

Dry Aging Meat at Home: A Complete Guide for dry Aging Beef, Duck, Game, and Other Meat (en Inglés) - Anderson, Warren R.

Libro Nuevo

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Dry Aging Meat at Home: A Complete Guide for dry Aging Beef, Duck, Game, and Other Meat (en Inglés)"

Dry-aged meat is a meat lover's dream, featuring succulence and flavor that no other meat can match. Typically such meats are available only in elite steakhouse restaurants or high-end specialty butcher shops, at a cost far beyond the pocketbook of most consumers. But now this ultimate expression of meaty flavor is available to all, with the surprisingly simple but detailed instructions in this handy guide. All that's needed is a small refrigerator, a fan, a remote thermometer, and this book. With these tools anyone can dry age beef, duck, goose, lamb, goat, venison and other game, and more. The book examines the cuts of meat to choose and how to trim them. Exact, step-by-step instructions for dry aging each kind of meat are covered in full. It addresses health and food-safety concerns in detail, and gives guidelines for how long each meat should be aged. Cooking notes are also included. Any serious home cook will want to try the surprisingly simple methods outlined in Dry Aging Meat at Home.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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