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portada Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Idioma
Inglés
N° páginas
538
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9780323899291
N° edición
1

Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology (en Inglés)

Kuddus Mohammed,Aguilar Cristóbal Noé (Autor) · Academic Press · Tapa Blanda

Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology (en Inglés) - Kuddus Mohammed,Aguilar Cristóbal Noé

Libro Nuevo

$ 168.28

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Value-Addition in Food Products and Processing Through Enzyme Technology (en Inglés)"

Value Addition in Food Products and Processing using Enzyme Technology offers an updated review regarding the potential impact of new enzymes and enzyme technology on the food sector. The book brings together novel sources and technologies regarding enzymes in value added food development, food production, food processing, food preservation, food engineering and food biotechnology. It will be extremely useful for different types of readers, including food scientists, academic and food biotechnologists, but will also be ideal for students studying food-related courses. This book includes concise and up-to-date research information from multiple independent scientific papers from around the world. This is a essential, multidisciplinary text for research and development professionals, research scientists, and academics in food, biotechnology, and agriculture industries. It addresses safety issues and includes the sources, screening, immobilization and application of food-grade enzymes in food.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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