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portada Meat-Eating and Human Evolution (Human Evolution Series) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2001
Idioma
Inglés
N° páginas
384
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN
0195131398
ISBN13
9780195131390
N° edición
1
Categorías

Meat-Eating and Human Evolution (Human Evolution Series) (en Inglés)

Craig B. Stanford; Henry T. Bunn (Autor) · Oup Usa · Tapa Dura

Meat-Eating and Human Evolution (Human Evolution Series) (en Inglés) - Craig B. Stanford; Henry T. Bunn

Libro Nuevo

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Reseña del libro "Meat-Eating and Human Evolution (Human Evolution Series) (en Inglés)"

When, why, and how early humans began to eat meat are three of the most fundamental unresolved questions in the study of human origins. Before 2.5 million years ago the presence and importance of meat in the hominid diet is unknown. After stone tools appear in the fossil record it seems clear that meat was eaten in increasing quantities, but whether it was obtained through hunting or scavenging remains a topic of intense debate. This book takes a novel and strongly interdisciplinary approach to the role of meat in the early hominid diet, inviting well-known researchers who study the human fossil record, modern hunter-gatherers, and nonhuman primates to contribute chapters to a volume that integrates these three perspectives. Stanford's research has been on the ecology of hunting by wild chimpanzees. Bunn is an archaeologist who has worked on both the fossil record and modern foraging people. This will be a reconsideration of the role of hunting, scavenging, and the uses of meat in light of recent data and modern evolutionary theory. There is currently no other book, nor has there ever been, that occupies the niche this book will create for itself.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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