Mes del Libro, recibe hasta 50% off en libros importados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Pectinases -a Potential Enzyme From Actinomycetes (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Tema
Enzyme technology, Pectin, Microbial technology, pectinase
Año
2013
Idioma
Inglés
N° páginas
132
Encuadernación
Tapa Blanda
ISBN13
9783846529102

Pectinases -a Potential Enzyme From Actinomycetes (en Inglés)

V. Suneetha (Autor) · Lap Lambert Academic Publishing · Tapa Blanda

Pectinases -a Potential Enzyme From Actinomycetes (en Inglés) - V. Suneetha

Libro Nuevo

$ 14.67

$ 29.34

Ahorras: $ 14.67

50% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Queda 1 unidad
Origen: Argentina (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Viernes 10 de Mayo y el Martes 21 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Pectinases -a Potential Enzyme From Actinomycetes (en Inglés)"

Microbial Enzymes for future biotechnology.Enzymes have made a marked impact on today’s high technological society and are the central theme around which most biotechnology revolves. Enzymes being efficient as biocatalysts and superior to conventional chemical catalysts are being increasingly employed as replacements or additions for varied applications in various industries. Enzymes have made a marked impact on today’s high technological society and are the central theme around which most biotechnology revolves. Enzymes being efficient as biocatalysts and superior to conventional chemical catalysts are being increasingly employed as replacements or additions for varied applications in various industries. The development of microbial enzymes for commercial use is a specialized field which requires. 1. Continuous screening of new and improved strains from potential sources. 2. Scaling up of enzyme production by optimizing conditions of fermentation. 3. Strain improvement of the isolated strains by classics or by recombinant methods of genetic manipulation. 4. Down stream purification technology and formulation of enzymes.

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes