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portada Growing Perennial Foods: A Field Guide to Raising Resilient Herbs, Fruits, and Vegetables (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Ilustrado por
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
280
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.9 x 15.5 x 2.0 cm
Peso
0.41 kg.
ISBN13
9780998862354

Growing Perennial Foods: A Field Guide to Raising Resilient Herbs, Fruits, and Vegetables (en Inglés)

Acadia Tucker (Autor) · Krishna Chavda (Ilustrado por) · Stone Pier Press · Tapa Blanda

Growing Perennial Foods: A Field Guide to Raising Resilient Herbs, Fruits, and Vegetables (en Inglés) - Tucker, Acadia ; Chavda, Krishna

Libro Nuevo

$ 34.84

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
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Reseña del libro "Growing Perennial Foods: A Field Guide to Raising Resilient Herbs, Fruits, and Vegetables (en Inglés)"

Acadia Tucker's long love affair with perennial foods has produced this easy-to-understand guide to growing, harvesting, and eating them. A regenerative farmer and gardener deeply concerned about global warming, Acadia Tucker believes there may be no better time to plant perennials. Sturdy and deep-rooted, perennials can weather climate extremes more easily than annuals. They can thrive without chemical fertilizers and pesticides. And they don't need as much water, either. These long-lived plants also help build healthy soil, turning the very ground we stand on into a carbon sponge. In this book, Tucker lays the groundwork for tending an organic, sustainable garden. She includes practical growing guides for 34 popular perennials, among them, basil, blueberries, grapes, strawberries, artichokes, asparagus, garlic, radicchio, spinach, and sweet potatoes, and wraps in a recipe for each of the plants profiled. Growing Perennial Foods is for gardeners who want more resilient plants. It's for people who want to do something about climate change, and the environment. It's for anyone who has ever wanted to grow food, and is ready to begin.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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