Compartir
Miniature Food Masterclass: Materials and Techniques for Model-Makers (en Inglés)
Angie Scarr
(Autor)
·
GMC Publications
· Tapa Blanda
Miniature Food Masterclass: Materials and Techniques for Model-Makers (en Inglés) - Scarr, Angie
$ 27.75
$ 42.70
Ahorras: $ 14.94
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Reino Unido
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Martes 21 de Mayo y el
Miércoles 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Miniature Food Masterclass: Materials and Techniques for Model-Makers (en Inglés)"
This exciting new book from Angie Scarr presents a voyage of discovery and inspiration for all miniaturists to delve into. Here, Angie shares the secrets of her amazingly intricate work in polymer clay and invites us to join in with her passion for miniature ingredients. The projects are more adventurous than ever before with raw eggs, gravy, iced cakes and even sushi created with extraordinary attention to detail. Packed full of ideas and extensive information on techniques, tools and materials, this book is illustrated with easy-to-follow, step-by-step pictures throughout. Find out how to create liquid and translucent effects, glazes, moulding and veining all to mouth-watering effect.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.