Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
2014
Idioma
Inglés
N° páginas
344
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781909342217
N° edición
01

Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie (en Inglés)

William Curley; Suzue Curley (Autor) · Jacqui Small Llp · Tapa Dura

Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie (en Inglés) - William Curley; Suzue Curley

Libro Nuevo

$ 58.77

$ 90.42

Ahorras: $ 31.65

35% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 3 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Martes 21 de Mayo y el Miércoles 29 de Mayo.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Patisserie: A Masterclass in Classic and Contemporary Patisserie (en Inglés)"

'A profoundly pleasurable book which offers that rare combination of daring, accomplished technique illuminated with extraordinary simplicity and clarity. His latest must-have book will inspire and delight.' Michel and Alain Roux Patisserie reflects award-winning chocolatier, William Curley's passion for taking classic recipes and modernizing them with his own innovations. Creating top-quality patisserie is often seen as something only a trained professional can do, however with patisserie equipment now easily accessible to all, it's easy to start making perfect patisserie at home. Patisserie processes are broken down into a step-by-step guide complete with expert knowledge to produce flawless creations every time, and a series of basic recipes – covering sponges, creams and custards, pastry and syrups – provide a solid foundation in patisserie techniques as well as inspiration for aspiring creative pastry chefs. â??Packed full of mouthwatering delicious recipes, including classics such as Rhum Baba and Tarte Alsacienne that are given a modern adaptation, this gorgeous bake book will awaken and inspire the pastry chef in you!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes