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portada Biscuits and Cookies: A Global History (Edible) (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Editorial
Año
2019
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Dura
ISBN13
9781789140491
N° edición
1

Biscuits and Cookies: A Global History (Edible) (en Inglés)

Anastasia Edwards (Autor) · Reaktion Books · Tapa Dura

Biscuits and Cookies: A Global History (Edible) (en Inglés) - Anastasia Edwards

Libro Nuevo

$ 19.02

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  • Estado: Nuevo
  • Quedan 3 unidades
Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Biscuits and Cookies: A Global History (Edible) (en Inglés)"

What’s your favorite cookie (or biscuit, for any British baking show buffs)? Chocolate chip, ginger spice, or Oreo? Oatmeal-and-raisin, black-and-white, digestive, or florentine? Or do you just prefer the dough? Our choice biscuits and cookies are as diverse as the myriad forms and flavors these chewy treats take, and well they should be. These baked delights have a history as rich as their taste: evidence of biscuit-making dates back to around 4000 BC. In Biscuits and Cookies, Anastasia Edwards explores the delectable past of these versatile snacks, from their earliest beginnings through Middle Eastern baking techniques, to cookies of Northern Europe in the Middle Ages, and on into the New World. From German lebkuchen to the animal cracker (more than half a billion of which are produced each year in the United States alone), from brownies and sugar cookies in the United States to shortbread and buttery tea biscuits in the United Kingdom, to Anzac and Girl-Guide biscuits in New Zealand and Australia, this book is crammed with biscuit and cookie facts, stories, images, and recipes from around the world and across time. And there’s no need to steal from the cookie jar.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Dura.

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