Envíos en un día, libros seleccionados  Ver más

menú

0
  • argentina
  • chile
  • colombia
  • españa
  • méxico
  • perú
  • estados unidos
  • internacional
portada Bread Baking for Beginners: A Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results At Home (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Idioma
Inglés
N° páginas
110
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
27.9 x 21.6 x 0.6 cm
Peso
0.27 kg.
ISBN13
9781803896489

Bread Baking for Beginners: A Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results At Home (en Inglés)

Karl Christian Friedrich Krause (Autor) · Intell World Publishers · Tapa Blanda

Bread Baking for Beginners: A Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results At Home (en Inglés) - Fried

Libro Físico

$ 25.73

$ 39.58

Ahorras: $ 13.85

35% descuento
  • Estado: Nuevo
  • Quedan 59 unidades
Origen: Estados Unidos (Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el Lunes 03 de Junio y el Lunes 17 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Bread Baking for Beginners: A Step-By-Step Guide to Achieving Bakery-Quality Results At Home (en Inglés)"

The guidance you need to go from absolute beginner to artisanal bread baker Discover how anyone can combine flour, yeast, water, and salt to create hot and delicious bread in the comfort of your own kitchen! Filled with straightforward guidance, Bread Baking for Beginners is the ideal bread cookbook for new bakers.This beautiful bread baking guide offers a tasty collection of recipes for kneaded, no-knead, and enriched breads. In addition to important info on everything from prep and proof times to key terminology and kitchen essentials, you'll also get must-have tips for troubleshooting bread baking issues.From total scratch to your very first batch, this bread cookbook includes: -Knead to know―Discover the science behind the bread baking process, popular techniques, and the tools needed to bake fluffy, flavorful loaves. -Stepping scones―Level up your bread baking skills with recipes that progress from a beginner's, easy-to-master recipe into dozens of intermediate and advanced sweet and savory breads. -From 'd'oh!' to dough―Troubleshoot bread baking issues with FAQs that address everything from burnt brioche to deflated baguettes. This bread cookbook will help you master the craft of bread making so you can share homemade loaves with the people you love! Grab your copy now!

Opiniones del libro

Ver más opiniones de clientes
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)
  • 0% (0)

Preguntas frecuentes sobre el libro

Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

Preguntas y respuestas sobre el libro

¿Tienes una pregunta sobre el libro? Inicia sesión para poder agregar tu propia pregunta.

Opiniones sobre Buscalibre

Ver más opiniones de clientes