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portada Brew Chem 101: The Basics of Homebrewing Chemistry (en Inglés)
Formato
Libro Físico
Año
1996
Idioma
Inglés
N° páginas
128
Encuadernación
Tapa Blanda
Dimensiones
22.8 x 15.5 x 0.9 cm
Peso
0.22 kg.
ISBN
0882669400
ISBN13
9780882669403

Brew Chem 101: The Basics of Homebrewing Chemistry (en Inglés)

Lee W. Janson (Autor) · Storey Publishing · Tapa Blanda

Brew Chem 101: The Basics of Homebrewing Chemistry (en Inglés) - Janson, Lee W.

Libro Nuevo

$ 18.32

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  • Estado: Nuevo
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Origen: Reino Unido (Costos de importación incluídos en el precio)
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Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.

Reseña del libro "Brew Chem 101: The Basics of Homebrewing Chemistry (en Inglés)"

Understand the science that goes into making your favorite beverage. This crash course in brewing chemistry makes it easy for every homebrewer to make better beer. Using simple language and helpful diagrams, Lee W. Janson guides you through every chemical reaction in the brewing process and explains how you can avoid potential problems. Steer away from common mistakes in taste, fermentation, and alcohol content, and use your newfound knowledge to successfully brew your most delicious beer yet.

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El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.

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