Compartir
Hoppin' John's Lowcountry Cooking: Recipes and Ruminations From Charleston and the Carolina Coastal Plain (en Inglés)
John Martin Taylor
(Autor)
·
University of North Carolina Press
· Tapa Blanda
Hoppin' John's Lowcountry Cooking: Recipes and Ruminations From Charleston and the Carolina Coastal Plain (en Inglés) - Taylor, John Martin
$ 40.15
$ 61.77
Ahorras: $ 21.62
Elige la lista en la que quieres agregar tu producto o crea una nueva lista
✓ Producto agregado correctamente a la lista de deseos.
Ir a Mis Listas
Origen: Estados Unidos
(Costos de importación incluídos en el precio)
Se enviará desde nuestra bodega entre el
Lunes 10 de Junio y el
Lunes 24 de Junio.
Lo recibirás en cualquier lugar de Ecuador entre 1 y 3 días hábiles luego del envío.
Reseña del libro "Hoppin' John's Lowcountry Cooking: Recipes and Ruminations From Charleston and the Carolina Coastal Plain (en Inglés)"
At oyster roasts and fancy cotillions, in fish camps and cutting-edge restaurants, the people of South Carolina gather to enjoy one of America's most distinctive cuisines--the delicious, inventive fare of the Lowcountry. In his classic Hoppin' John's Lowcountry Cooking, John Martin Taylor brings us 250 authentic and updated recipes for regional favorites, including shrimp and grits, she-crab soup, pickled watermelon rinds, and Frogmore stew. Taylor, who grew up casting shrimp nets in Lowcountry marshes, adds his personal experiences in bringing these dishes to the table and leads readers on a veritable treasure hunt throughout the region, giving us a delightful taste of an extraordinary way of life.
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
- 0% (0)
Todos los libros de nuestro catálogo son Originales.
El libro está escrito en Inglés.
La encuadernación de esta edición es Tapa Blanda.
✓ Producto agregado correctamente al carro, Ir a Pagar.